Vad är väl en bal på slottet?

Idag är det dags för studentbalen. En sådan där typsik kväll då alla tjejer försöker göra sig så vackra som möjligt, och man får se killarna i kostym. Det är inte varje dag man får det ska ni veta! Speciellt inte i en klass med esteter, det är kanske en smula vanligare i naturklasser. Jag vet inte, nu är jag bara allmänt fördomsfull. 
 
Inte för att jag egentligen gör något särskillt. I Amerika när de ska på sin "prom" så brukar tjejerna alltid åka på manikyr, pedikyr, till frissören med mera under dagen. I alla fall i böcker man läser och filmer man ser. Sedan ska man gå ner för trappan i sin balklänning, alla ska applådera och en kille ska stå där nere med en blomma. Så är det inte riktigt här.
 
Jag har varken trappa, kille eller blomma. Det enda jag gjort är att anstränga mig att inte bita på naglarna nu i några veckor - och jag har lyckats riktigt bra! Jag och min moder fixar någon lämplig frissyr senare, och kanske att jag sminkar mig lite, jag har inte riktigt bestämt mig än. Huvudsaken är ju att man är där, äter finmat (som jag antagligen inte kommer uppskatta till fullo) och dansar. Om det ens kommer vara någon dans.
 
Vi får se hur det är! Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Är lite trött, och jag behöver energi till i kväll. Hare gött igelkött!
 
P.S Tycker ni jag passar som "emo"? ;)
 

Facebook visar inte alltid sanningen

Jag skrollade igenom alla bilder som ligger på min profil på facebook. Det är helt otroligt vad man har förmågan att förändras. Då menar jag inte över tid, utan med smink och kläder. Jag har, som ni kanske vet, en förkärlek för att klä ut mig. Tänk om någon som inte kände mig gick in och såg vissa bilder enbart. Man kulle få en totalt felaktig bild av mig! xD Så nu tänkte jag visa er lite gamla och nyare bilder på mig, så får ni avgöra vad jag lyckats bäst som! ^^
 
 Fjortiz
 
Spöke
 
Emo
 
Suffragett
 
Tonåring
 
Hipster
 
Flapper girl
 
Så,  vilken har jag lyckats bäst med? Jag skulle nog utan tvekan säga Fjortisen. Jag känner knappt igen mig själv! xD

Skotöjning

Jag går just nu igenom den smärtsamma processen att töja ett par skor. Det är skorna jag ska ha på studenten, så det ör viktigt att de inte sitter åt allt för mycket. Jag köpte skorna via nätet och kunde därför inte prova dem innan. De är en aning små, de klämmer lite i stortån. Men de går att ha, så u försöker jag gå in dem och töja dem lite här hemma.
 
Jag vet att det finns metoder att töja skor med is. Man fyller en plastpåse med vatten, lägger i skon och stoppar in allt i frysen. När vatten blir till is tar det mer plats, och därför töjs skorna. Det sägs att detta ine skadar skorna alls och att det fungerar jättebra. Frågan är om man vågar testa? Det kanske bara fungerar på läderskor? Jag vet inte, det verkar inte vara någon som gett något ordentligt svar på den frågan. Någon av er som vet?
 
Under tiden plågar jag mina fötter i dessa skor med ett par tjocka strumpor på mig. Mina ulliga gulliga rosa strumpor som tar betydligt mer plats än de strumporna jag ska ha sedan. Jag hoppas att detta gör så att skorna töjs en aning.