Här ska änglas!

Nu har jag kommit hem från en tur till stadskärnan. Jag har köpt lite saker som jag ska använda till min Weeping Angel cosplay. Affären där jag tänkt köpa kroppsfärg var stängd, så jag hoppade in på Bodega och köpte något billgt där. Vi får se om det är bra - jag hoppas det. De hade en grå och en silvrig, jag köpte båda för att se vilken som passar bäst. Kanske en blandning?
 
Jag har inte bestämt mig än om jag ska köpa långa lösnaglar eller inte. Ett nagellack fick jag tag i i alla fall. Jag vet inte vart man får tag i långa, kloliknande lösnaglar. Någon som vet? Naglar är verklligen inget jag något om...
 
Biblioteket fick också finbesök av mig idag. Jag lånade tre böcker, vi får se om jag hinner läsa dem alla. Jag lånar alltid alldeles för mycket... Men nu är det sommar och då är lånetiden längre. Härligt härligt!
 
Detta är vad jag köpte mig!
Linser * Grå kräm * Nagellack * Silvrig kräm * Sprayhårfärg
 

Multicons ängel

Som jag nog sagt någon gång så ska jag åka på Multicon om ett par veckor. Multicon är ett konvent för folk som gillar Harry Potter, Sherlock, Doctor Who med mera. Det kommer alltså inte vara manga/anime-fixerat som alla konvent jag varit på tidigare. 
 
Därför fungerar inte heller någon av mina tidigare cosplays. Eller jo, Luna kommer jag ta med mig. Men jag vill göra något nytt och awesome! Så vet ni vad jag kom fram till? Jag ska göra en ängel. Från Doctor Who. Ni vet, stenänglarna. De där läskiga som man inte vill råka ut för. Och det kommer bli helt magiskt! Det kommer säkert inte bli sådär jättebra, men vad gör det? Tanken är vad som räknas och jag tycker det är en aweome idé!
 
Idag ska jag in till stan och jag tänkte hoppa in på kryolan och se om de har någon passande kroppsfärg och hårfärg. Det ska ju helst inte bli allt för dyrt heller. Men det lär nog kosta ett par hundra... Vad gör man inte för konsten?!
 
Vad tror ni, kommer jag lyckas? Eller är detta bara en önskedröm från min sida?
 
 
 

En trevlig sysselsättning

Sitter ni framför dataskärmen och känner hur ni blir allt mer uttråkade för varje sekund? Så känner jag rätt ofta, och när man känner så orkar man inte riktigt ta tag i saker och göra något ansträngande. Men jag vill tipsa er om en sak! Det finns ett "spel" där man kan skapa sin egen mangaavatar. Avatar som i lite figur att använda som profilgubbe eller vad man nu vill. Man kan göra den lik en själv eller lik en karaktär. Man kan också göra sitt drömutseende. HÄR har ni en länk dit!
 
Detta ska föreställa mig. Kepsen är jag nöjd med, men jag är inte såhär söt i verkliga livet. Mina öron är även en aning mindre spetsiga... 
 
Det här representerar mitt drömutseende. Blek, rödhårig, grönögd, korthårig, vacker... Men så kommer jag nog aldrig se ut, även om jag klipper och färgar mig.
 
Nu vill jag se hur ni ser ut (eller skulle vilja se ut). Testa ni också! :)