Daenerys progress

Detta är så långt jag hittills kommit på Daenerys! Tanken är att hon ska bli klar tills i helgen. Alltså måste hon vara färdig att packas ner i resväskan imorgon. Kommer jag klara det? Klart! Jag ska bara stanna uppe hela natten först... Men vad tycker ni, blir den bra?
 

Tankar efter dagens illdåd

Jag blir så jävla förbannad. Jag blir rädd. Jag känner sorg, smärta och ett extremt obehag. Men framför allt så blir jag så jävla förbannad. Att en man, en vuxen, tänkande person i min egen ålder går in på en skola och hugger folk. Hugger folk med avsikt att döda. Hur kan en människa göra något sådant?! Hur kan en människa ta beslutet att en ska gå in på en skola och hugga ihjäl folk, människor man inte känner, urskiljningslöst. Vad leder en människa fram till den stunden. Det undrar jag. Jag undrar vad som händer med världen. Jag undrar varför människosläktet är så fast bestlutet om att förinta sig självt. Jag undrar varför världen brinner och vad folk egentligen vill få ut av det. Men sen så inser jag att människan är destruktiv. Hon är ond till naturen. Och det ger mig en bister syn på framtiden. Vi kommer aldrig att kunna leva i frid. Vi kommer aldrig att se en vacker värld där alla människor lever på samma villkår. Varför kan inte alla människor bara börja tänka som jag? Agera som jag? Känna empati. Känna medkänsla. Känna med varandra. Förstå. Förlåta. Älska. Varför kan vi inte bara vara snälla mot varandra och kramas allihop? Vi måste inte döda varandra för att överleva. Så varför dödar vi varandra? Jag har inte en jävla aning, men att så sker gör mig förbannad!

Katniss

I all stress som mitt liv numera består av så har jag tagit ett beslut. Jag ska inte göra den Katniss cosplayen jag planerat. Jag kommer inte hinna, jag har inte ork, energi, lust eller glädje att lägga ner i projektet. Men om ni tror jag går på filmen outklädd så har ni fel! Jag ska istället slänga ihop en Hunting Katniss. Jag har redan kommit långt. Jag har peruken, jag har beställt en jacka från tradera, jag har köpt två stickade grå halsdukar som jag ska sy ihop till en typisk Katnisscowl, jag har lämpliga kängor, jag har en brosch. Det enda som återstår är ett par bra byxor. 
 
Igår testade jag att sminka mig mer... till Jennifer Lawrence. Vad tycker ni, är min cosplay på god väg?