Hufvudstaden

Nu sitter jag på mitt hostelrum i Hufvudstaden och njuter av mitt fönster. Jag älskar fönster man kan sitta i! Det är det absolut bästa som finns. Fönsterbräden i gamla hus. Underbara. Här finns en stor säng också, och en trevlig toalett, en helkroppsspegel för att man ska kunna begrunda alla sina fel och brister och en dusch. Och till och med internet tillslut. Fast det håller inte i längden, bara nu ett tag. Tyvärr. 
 
Jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Ska bara borsta tänderna och så först. Egentligen skulle jag vilja sova länge i morgon, men frukosten stänger tio... Vi får se hur jag gör med den. Kanske köper jag mig något på ica istället. Lajvet är inte förrän på söndag så i morgon har jag en hel lång och skön dag bara för mig själv här i Stockholm. Jag ska självklart läsa på lite för inför lajvet, men mest ska jag gå runt i gamla stan, shoppa loss på SF-bokhandeln och ha en allmänt härlig och trevlig egentid. 
 
Förhoppningsvis så hörs vi i morgon. Jag behöver verkligen få igång internet på mitt rum (sitter i "sälskapsrummet" nu, med kabel ikopplad), för om jag inte har nåt internet kan jag inte se på Sherlock! Och det vore ju verkligen katastrof! Så kan vi absolut inte ha det. Så jag hoppas att det löser sig på något sätt! Håll tummarna för mig kamrater!
 
God natt!
 
 Dålig datorbild på mig i mitt fönster. Visst har jag ett tjusigt halsband? ;)

Nu bär det av mot Hufvudstaden

Lagom till att jag ska åka tåg till Stockholm börjar snön falla. Jag slår vad om att det kommer bli stopp på vägen, speciellt eftersom jag läste att det ska snöa ännu mer i Stockholm än vad det gör här.Tur att jag inte har någon viktig tid att passa idag!
 
Intensivveckan är över för den här gången. Vår näst sista. Lite sorgligt kanske, men ändå skönt. De är då inte lätta att tas med de där intensiva veckorna! I övermorgon ska jag tillbringa en heldag i 1918-talsmundering och i morgon ska jag äntligen få se första avsnittet av Sherlock säsong 3. Svårt att säga vad man ser fram emot mest!
 
 

365 dagar

Vecka 5 - Sociala Medier
31/1 2014
031. Länka till en person/företag som sköter sig bra i sociala medier.

Okej, jag väljer att länka till en hemsida där man kan lita på att informationen är så korrekt den kan bli, där de som skriver verkligen anstränger sig och där läsarna får tycka till och där de som "bestämmer" faktiskt lyssnar!
 
KPwebben! Klicka på bilden!