Molkom vinner Noomaraton

Tre tjejer som studerar film på min skola vann filmtävlingen Noomaraton. Det är en tävling för hela Sverige där man ska göra film på 24 timmar med ett tema och vissa specifika saker som skulle vara med. Kul va? De är alla tre jättetrevliga människor och i morgon ska jag spela in film med en av dem. Det ska bli spännande, hon är duktig!
 
Här är i alla fall deras film. Tyckte att den förtjänade att visas upp här. Vad tycker ni om den?
 

Vad får en att må bättre? Jo...

Jag fick en plötslig lust att beställa hem något från internet. Jag vet inte varför - kanske lever jag i den tron att nätshopping kan få mig på bättre humör. Så är det antagligen inte, men det är alltid roligt att omge sig av fina prylar... Har ni något förslag på vad jag kan leta efter? Tänker mig klädesplagg och accessoarer av olika slag som har med Harry Potter, Doctor Who eller Tolkien att göra...
 
Eller så kan jag börja plannera och sy en cosplay. Vad sägs om det? Någon jättehäftig och välkänd. Typ en Disneyprinsessa, Typ Rapunzel. Förslag på det? Jag kanske kan beställa hem hela kostymen då jag inte äger nån symaskin... Jag vill ha förslag på en ball, cool, häftig, ögonlyftande, igenkänningsbar cosplay!
 
 

Inte på topp

Idag mina vänner, idag är det tisdag. En tisdag av ickevälmående då jag blev enormt ledsen och besviken på en sak i går kväll. Kunde inte somna som jag skulle, och i morse hann jag inte äta frukost. Trots detta mår jag nu hyffsat bra och har haft en okej dag.
 
Vi började dagen med röstlektion tillsammans med tvåorna. Sedan har vi läst manus och fått ännu fler manus. Snart är det nämligen dags att välja julpjäs. I afton ska jag spela in cello till tvåornas Maltafilm. Tills dess ska jag läsa lite mer manus och spela dataspel. Något annat hinns eller orkas inte med. Är en smula hungrig... borde nog göra mig en macka eller så.
 
Som sagt är jag inte på tippetopphumör idag, men så är det ibland. Tips på vad man ska göra åt det mottages gärna. Kram på er!