Mens

Det finns ingenting jag avskyr lika mycket som mens. Mensvärk, menskladd, mens mens mens. Fruktansvärt och förfärligt hemskt och jobbigt - det är vad det är! Jag avundas er män, och ni kvinnor som har det lite lättare med detta än vad jag har. Fast ni lider ju också, så mest avundas jag männen. Varför straffar naturen kvinnorna så? Eller kanske är det gud, inte vet jag. Är det gud är det säkert en han, för inte skulle en kvinna straffa sitt eget kön på det här viset! Med mens, mensvärk, pms, barnafödande osv. Vi kvinnor fick  alla dessa beskymmer lastade på våra bräckliga axlar. Men vet ni vad? Det gjorde oss starka! 
 
 

Lajv

Jag har siktat in mig på ett nytt lajv mina vänner, detta lajvet är tillskillnad från mina förgående inte ett fantasylajv. Nej, detta är ett korrekt historiskt lajv som utspelar sig 1918. Nu tänker ni säkert att det är ett krigslajv, att man spelar på första världskrigets utgång och allt det där, men så är det inte. Det är ett lajv som handlar om rösträttskampen i Sverige, rösträttskampen för kvinnorna. Hoppas verkligen att jag får en plats på lajvet, för det verkar verkligen superskojj!!! ^^
 
 

Idag - 31/7

Gissa vad det är för dag idag? Jo, det är den 31 Juli! Vad är det som är så specielt med det då?, tänker ni. Och jo, det ska jag tala om för er! Idag är det en speciell persons födelsedag, eller närmare bestämt två underbaa och fantastiska personers födelsedag! Personerna jag talar om är såklart J.K Rowling och hennes skapelse Harry James Potter. De fyller båda år idag. Grattis till dem!