Redo att fara

Allt som ska ligga i väskorna ligger nu i väskorna. Imorgon beger vi oss av till Alnwick, det ligger i England. Där ska vi sova i två nätter och besöka slottet de använde i några scener av Harry Potter-filmerna. Jättespännande! Hoppas jag börjar må lite bättre nu bara. Jag har fått lite misstankar om att jag lider av en sjukdom (förutom någon form av depression), angående min mens. Känner igen mig i de mesta "kriterierna" för sjukdomen. Kanske värt att kolla upp det? Borde verkligen boka en tid på UMO när jag kommer hem... Problemet är ju bara att jag åker till Molkom en vecka efter min hemkomst. Borde jag istället vända mig till Karlstads UMO då? Eller? Hmm...

Aja, jag borde egentligen försöka sova snart. Idag har jag inte gjort mycket. Det bästa som hände mig var att jag fick se en vild utter i vattnet. Döpte hen till Otto. Hela dagen har gått åt till tänkande och ångest. Det enda jag vill är att få prata lite med honom, få det bekräftat att jag inte är hatad. Men han svarar inte - som vanligt. Orkar inte.

Just nu sitter jag i min stoooora säng och ser på ett dåligt program på TV. Tror det är Big Brother? Ingen aning om vad det går ut på, det är bara massa folk som pratar om och med varandra... Ganska kasst. Men det är reklam, sport eller nyheter på de andra kanalerna. Nyheterna är intressanta, men de får mig att  må ännu sämre och det är ändå bara samma saker om och om igen. Jag vet redan att det är kris i Gaza. Och det är hemkst. Och hade jag varit allsmäktig hade jag gjort något åt det. Men det är jag inte. Det enda jag känner att jag kan göra är att gråta och göra illa mig själv i frustration över mänskligheten. Och det känns inte som en lämplig sak att göra.
 
Vi hörs kära kramgoa små saker!
 
Önskar jag var en koala... Bara sitta helt neddrogad hela dagarna... Inga bekymmer i hela vida Australien!
 

Mår skit och jag hatar det

Just nu mår jag inte bra alls. Jag vet inte vad det är med mig, jag antar att jag bara har en normal dipp. Man får väl sådana ibland antar jag. Här är klockan tre. Jag har knappr rört mig ur sängen. Jag som hade tänkt och göra saker idag. Gå i affärer, gå i bergen... Imorgon åker vi ifrån Skottland. Kommer sakna det. Det är mysigt.
 
Jag får ångest över att jag inte gör saker och jag får ångest av att jag måste göra saker. Livet är inte lätt. Jag som hade hoppat att kunna komma bort från allt nu när vi är på semester, men icke. Jag är allt för beroende av en viss person där hemma. Och allt för rädd för att förlora honom för att kunna bete mig normalt.
 
Aja, jag får väl bara vänja mig vid att vara ensam. Jag flyttar om 18 dagar. Bort från alla jag känner och bryr mig om. Jag har ingen aning om hur jag ska överleva det. Jag vill inte flytta ifrån honom, men jag har inget val. Jag tror det är det jag mår dåligast över just nu. Nej, nu borde jag äta något. Kan vara dags nu, jag vaknade ändå för ett par timmar sedan...
 
 
 

Fem Fantastiska (f)Dagar!

Nu sitter jag här i Fort William och vilar mig. Jag har råkat ut för min mens och mår därför inte sådär jättebra. Men jag har ändå haft det väldigt bra här på på semestern. Jag har blivit förälskad i Edinburgh där vi såg på pandor och deras vackara slott. Vi åkte på Loch Ness och letade sjöodjur och så har vi åkt ånglok över viaukten som är med i Harry Potter-filmerna.
 
När jag kommer hem kommer jag skriva bättre inlägg angående semestern, men nu får ni nöja er med detta. Lite bilder kan ni få i alla fall! Undrar ni något - fråga. Jag vet allt om min resa och vad bilderna föreställer! Nästan... ;)