Från förkylningssymptom till maskeraddräkter

Det värsta med mina förkylningar är att de alltid sätter sig på ögonen. Mina ögon bara rinner och rinner, och jag kan börjar storgråta så fort jag känner för att skratta lite, eller när jag känner mig lite nedstämd. Mina tårkanaler klarar helt enkelt inte av förkylningsbaciller.
 
Hela huvudet känns som en stor sockervaddsboll. En rosa, för jag gillar inte rosa så mycket. Jag hade gillat rosa bättre om  jag ansetts vara cool och modig om jag hade kläder i den färgen, men eftersom jag är tjej så anses jag typiskt flickig med rosa. Och om det är något jag inte är så är det typsikt flickig.
 
När jag gick i lågstadiet hade vi Astrid Lindgren tema på skolan, och en kväll skulle vi visa upp allt och alla skulle klä ut sig. De flesta klädde bara ut sig till flickor från Barna i Bullerbyn, eller till Pippi, men kan ni gissa vem jag var? Jo, mitt livs största kärlek. ;) Jonatan Lejonhjärta! <3 Redan på den tiden var jag bekand med "fangirlcrushs"!
 
På mitt barnkalas när jag fyllde sju (och inte hade börjat med Harry Potter än, det kom julen sammar år) då hade jag maskeradtema. Mina tjejkompisar vara häxor, prinsessor och djur. Gissa vem jag var? Tintin! Så jag hr alltid varit lite udda på det viset. ^^
 
 
 

Virkade mjukdjur och cirkuskonster

Min Hubert var jobbigare än jag trodde. >.< Han tar sån himla lång tid, är massa varv och man måste ha stenkoll på varenda maska typ. Men det är kul, jag tycer om att virka, det är fridfullt. ^^ Och min fina flodhäst hubert kommer säkert bli jättefin tillslut! :)
 
Jag och min lillebror var ute en stund förut och jonglerade. Jag kan jonglera med tre bollar nu! I alla fall ett litet tag, det går jättebra tills jag tappar dem! ^^ Men det är ju pois som är min grej, men jag måste börja utvecklas mer och lära mig nya grejer med dem också...
 
 
 

Ånger

Jag kan vara riktigt korkad ibland. Jag har varit riktigt korkad de senaste dagarna. Ånger är en fruktansvärd känsla. Men jag är inte ensam om min smärta, det finns andra som känner lika mycket ånger och lika mycket smärta som jag. Men det är ändå en svår sak att bära på. Det är svårt att acceptera att man kan vara så idiotisk och dum.