Dagens...

Dagens utseende: Trött, iklädd pyjamas, morgonrock och tofflor... Lite lik en zombie...
Dagens musik: Murray Gold – God of Akhaten
Dagens citat: Bowties are Cool! - 11th Doctor, Doctor Who
Dagens tumme upp: Gott julbröd till lunch
Dagens tumme ner: Nu är allt gott julbröd nästan slut...
Dagens väder: Halvmulet, halvregnigt och inte speciellt kallt
Dagens kändis: Kelly MacDonald, sådespelare. Bla. rösten till Merida i Brave och Rovena Ravenclaws spöke i Harry Potter film nummer 8.
Dagens bild:
 

Annandag Jul

Idag är det den så kallade annandagen. Dagen efter juldagen. Har man något julfirande kvar i kroppen? Eller kylskåpet för den delen? Vi har massa julgodis, julkakor och lite julbröd och skinka (och quorn) kvar. Jag tror bestämt att vi ska ha en julbrödslunch om inte allt för länge.
Jag har för mig att mellanrean börjar idag? Jag har tänkt ge mig ut på den och hitta saker jag ska ha till lajvet (det är lite underkläder och sådant), sedan behöver jag även lägga beslag på lite fler julklappar, och jag skulle vilja ha en par hörlurar. Vi får se hur det går för mig, jag avskyr ju att shoppa egentligen. Det är mycket trevligare att sitta och beställa knäppa t-shirts via en skum amerikansk hemsida!
 
Men inte idag, idag orkar jag ingenting. Mina ögon är irriterade, jag har inte duschat på några dagar och jag känner mig allmänt "vara hemma och bara ligga i sängen"ig. Biblioteket har inte öppet idag, och inte ishallen heller. Det suger. Jag vill låna lite böcker och åka skridskor ju! Har ni mer energi än vad jag har idag så kan ni skatta er lyckliga! 
 
Vi hörs!

Sömnlös

Eftersom jag ändå inte klara av att somna så tänker jag sätta mig och kolla på film. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska kolla på. Jag orkar inte se på Doctor Who just nu, jag vet inte riktigt varför men jag känner helt enkelt inte för det. Det får bli en annan dag när jag orkar insupa allt den i hela dess härlighet!
 
Jag vet att klockan är mycket, och att jag borde sova. Till mitt "försvar" kan jag säga att jag är i full färd med att snurra runt på mitt dygn. Jag somnar alltid supersuper sent, och vaknar därför väldigt sent. Även om jag är lite trött nu så kan jag inte somna. Ibland har man sådana perioder, eller hur? Störande, men inte konstigt egentligen. 
 
Vad jag skulle behöva vore ett minnessåll! Eller några lektioner i oklumenering (men helst inte av Snape...). För många tankar som far runt i huvudet på en är inte bra! Varken för dig, för andra eller för dina gosedjur! >.<