PMS -Peruker Mirjam Shoppar

Jag har märkt att när jag har PMS och känner mig extremt låg och deppig, så vänder jag mig, likt många andra, till nätshopping. Jag har aldrig sett mig som en sådan person som tar den tillflykten förut, men nu har jag märkt mönstret hos mig själv. Skillnaden är väl bara att när andra shoppar kläder, skor eller väskor, så shoppar jag peruker. Japp. Förra mensen köpte jag en ny Meridaperuk av någon outgrundlig anledning. Den kommer i November någon gång, antagligen precis efter Comic Con (typiskt). Detta blir min sista Meridaperuk - lovar! Min femte och sista... Vilken resa det har varit! Kan göra en video på alla någon gång. Har inte kvar allihop, men jag har bilder på dem. Kanske kan bli lite roligt.
 

Daenerys Targaryen

Jag har aldrig haft den här cosplayen på ett konvent. faktiskt. Den är rätt svårburen. Den är lite lång, och så blir det lätt att man visar sina fina bröst om man inte är försiktig. Jag tycker om kläder man kan känna sig mer fri i, haha. I somras tog jag med henne ut på en photoshoot dock, och det blev rätt bra faktiskt! Vill göra det någon mer gång, på en strand eller så.
 
 
I have never worn this cosplay for a convention actually. It's really hard to wear. It's too long, and if you're not very careful you'll show off your beautiful boobies. I'm more for clothes that I feel comfortable in, haha. This summer I brought her out for a photoshoot, and it turned out good! I want to do it again some day, on a beach or something like that.