Presentpyssel

Jag har precis blivit klar med min present. Vad som är i lämnar jag hemligt, men utsidan ska ni få ta del av! Jag tycker det blev jättefint, riktigt vårigt och härligt! Tranor är min specialité. Ingen vikar tranor som jag. Om ni behöver en trana någon gång är det bara att säga till! ;)
 
Allt pyssel framlagt. De där små pappren är verkligen pilliga! >.<
 
Men resultatet blev superfint, eller hur? ^^

Valborg

Så hörrni! Valborg idag, det vet ni va? Ska ni som så många andra ut och supa er fulla, eller håller ni er till att elda majbrasor? Själv ska jag på födelsedagskalas. Min kompis fyller år och har ett kalas med 50-tals tema. Det blir nog väldigt skoj tror jag! Jag har sytt en kjol och fixat och trixat, så nu har jag så att jag ser riktigt 50-talig ut. Ni ska få se sen! ;)
 
Den här skolveckan har varit så skum. I måndags hade vi en lektion. Hitsoria med eget arbete, så jag kunde lika gärna ha stannat hemma. I tisdags hade vi bara engelska sent på eftermiddagen. Men den skippade jag... hehe ^^' Idag hade vi en svenskalektion tidigt på morgonen där vi bara såg på film, sedan gick vi hem. I morgon är det röd dag, så då är det ingen skola. Och på fredag så får vi ledigt eftersom vår lärare är snäll, och vi ändå bara hade haft meningslös svenska på morgonen. Så ja, jag känner inte direkt någon skolstress. Även om jag borde göra det, för jag har rätt många stora inlämningar att göra...
 
Jag funderar på att göra en vlogg, men jag kommer inte på något bra att prata om! Eller, idéer har jag, men inget som känns hundra procent rätt. Kan inte ni komma med lite tips? Skulle vara gulligt av er.
 
Vi hörs, och jag lovar att då kommer fina bilder på Ithrenniel à la 50-tal!

Ett rött streck över skärmen

Hej! Min uppdatering har vart rätt åt skogen det senaste, ber om ursäkt för det!
 
Nu är det så att jag stött på ett problem. Nu när jag kom hem från skolan så satte jag i vanliga ordning på datorn. Och vad fick jag se? Jo, ett streck tvärs över skärmen! Ett rött streck, bara sådär. Och uppe till vänster är det gråflimmrigt. Jag fattar inte vad som är orsaken? Är det att jag smällt igen locket för hårt? Eller är det något inuti datorn spm kraschat? Om ni är bra på datorer, hjälp mig att ställa en diagnos! >.<
 
 Jag vill spela Harry Potter! :3