Brev

Jag hoppade in på Bokia efter skolan idag. Jag täntke leta efter ett brevpapper, men mina förhoppningar på att hitta något var väldigt låga. Men gissa vad? Jag hittade brevpapper!!! Det gjorde min dag. De hade samma modell med lite oliak tryck. Det fanns delfiner, hästar, hundar, katter och andra katter. Jag köpte två stycken, nu när jag ändå hitta dem! Vad tycker ni, är de fina? ^^
 

Dagens Måndag

Hur är det med er idag kära vänner? Jag har varit i skolan, börjat jobba på två större arbeten och har ett arbete som jag borde göra klart idag. Allt som ska göras hela tiden går mig på nerverna!
 
I alla fall så kände jag mig fin och söt på utsidan, vilket alltid är något! Jag hade på mig min nyinköpta hängsleklänning. Jag har också kommit på lite idéer till vloggar som jag ska jobba för att göra verklighet av. Hur låter det? ;)
 
Vad tycker ni om dagens outfit då?

Master of Death

Idag fick jag hederstiteln Master of Death på Mugglis. Det innebär att jag skrivit 1000 inlägg i forumen. Kan ni tänka er det? På 46 dagar har jag skrivit 1000 inlägg. Det innebär att jag i genomsnitt skrivit 26 inlägg per dag. Man börjar ju undra om jag har något liv utanför datorn... Och svaret på den frågan är ett nej, såklart! ;)
 
Jag vill också passa på att fira min drake Ronja som fyller 40 dagar idag! Har den äran! Jag vill också rikta ett tacksamt tal till alla fina människor som hänger på Mugglis. Ni är underbara! Utan er hade jag inte lyckats klara vardagen såpass bra som jag faktiskt gör! <3